Julen är över och jag fortsätter mot nyår...

Nu har syrran vart på besök och vi har haft ddet super mysigt. Fått en heldel fina julklappar och extremt mycket tid med julstämmning och gott sällskp. Vi gjorde det där man brukar göra på jul slappa en massa framför filmer, så nu är det väl dags att ta sig samman för nu är det nyår på gång och det ska ordans med fest i glittrets tema ska bli super så nu är det bara att fixa ... heheh Optimist ja visst ;)

The world of dajting

Idag är man helt slut, och nu så ligger man här och har gått igenom en massa bilder på killar som kanske inte så spännande och killar som verkar spännande. Samtidigt rullar nures jackie i bakgrunden... Mina funderingar kring vad killar och en del tjejer är ute efter på dejtigsajter går fram och tillbaka i tankarna. Dem skriver att dem är ute efter förhållande, men vill prata om sex??? Dem skriver att dem vill ha en tjej som vågar ta för sig, men dem svar inte på ett hej?? Dem skriver att man inte ska vara rädd för att ta kontakt men dem svara ändå inte?? Dem säger att dem inte vet hur tjejen som dem vill träffa ska vara, ändå har dem en lång lista?? Är man för ful eller vad... nää jag är fane mig inte det!! Jag trivs i mig själv så den rätta dyker väl upp om jag vågar sluta tro att alla killar är ut efter sex(ett bra tips från min kära alex kloka kvinna:)) Men hitills har alla utom två jag träffat vart ute efter det... ja ja jag har inte träffat hela världens män. natti natti... det luktar nybakt bröd från min brödmaskin mmm love my maskin=)

Hem ljuva hem..

Nu är jag påväg hemått till ljuva götet! Idag har man fått sig en törn av irrittion,ilska, aggrition. Jag är en sådan person som har väldigt svårt för att bli sur brukar lös problemen innan dem exploderar det är nog det enklaste sättet för slla, men alla har sin dagar när det slinter! Idag var just en sådan dag, jag vaknar och jag är hungrig men måste packa ihop mina grejer för resan hem. Kollar ut genom förnstret och ja det snöar fortfarande ett sådant härligt gôtt väder som får en att käna sig om ett lite barn igen. Man bara värms inombord men det blåser dok vilket är extremt illa då man har lärt sig av erfarenhet att med ljuva snön kommer kaos eller mer exakt sthlms kaos. Sthlms Kaos= männiiskor som kommer och bor i sthlm vaknar av snöstorm utanför fönstret. denna snästorm är ganska så mild mer som snö som blåser lite vindpustar. Dessa vindpustar i blandning av snö orsakar att en del bilägre inte vet hur dem ska köra fast dem har körkort, att lokaltrafiken ställer in bussaar helt för att dem inte har dubbdäck eller anndra anpassade vinter hjälpmedel, att alla är chockade över vart snön kom ifrån, att folk blir förbannade på folk och bussarn och man medelar inte varandra om det gått en buss eller inte utan följer strömmen. Vanlig fras att referera till"Nämen det snöar så här mycket i år, hur ska vi göra nu?" Fick ett samtal av mitt syskon som var väldigt upprörande coh nedvärerande så då blev jag irriterad och ville inte gärna att detta skulle smitta av sig på min vän anne som förstod och var i ett sansat tillstånd. Sen fick vi veta att alla bussar från nacka var inställda. Kul hur fan kommer man nu in till stan.. så vi slog våra kloka huvuden i hop och tog oss till forum för att se om det sker nått där. Helt dött i busstrafiken, så vi testade att vänta tillslut gav jag upp tanken på att vänta då tiden började närma sig avgång för min buss till götet. Nä nu bokar jag taxi till slussen, och efter 15-20 min var jag framme men dem tog ju inte de kortet jag haade pengar på *suck* fick vi ta och springa till en bankomat som bara ger ut 500-lappar det är ju aldrig bra. Tillslut så löste vi det jag och chauffören med visakorte! Ja och nu bekymmerslös är jag på bussen påväg :) gud så skönt säger jag bara ibland kan vissa dagar bara vara för mycket. Men jag har haft en trevlig visit till sthlm med mina fina vänner saknar er redan :(. Kram kram på er alla.

Nu sitter vi här .. sega och pratat om allt

Tv:n går och jag har gjort en killer kaka då sötsuget smög sig på. Ibland kan man få ett sånt där sjukt söt sug.. det ända man kan tänka på är sött. Man börjar slå i hop sina tankar på, vad har jag hemma, hur långt tar det att gå till affärn? Vad är godast?.. see you later cookie baker;)

Kärt återseende...

Klockan är 13:13 och jag sitter på bussen påväg till sthlm en bussresa med bekvämlighet:)sitter uppkopplad och har en mjuk och skön stol, om några timmar kommer jag att träffa mina kära vänner ska bli så himla mysigt och härligt. Har saknat dem en heldel, även mina syskon får jag se under min resa längtar längtar! Till mina kära läsare jag vet att jag vart kass på att uppdatera men nu ska jag jobba på detta för jag tror det kan vara nyttigt för mig att venilera lite. Man är ju inte mer än människa, det är aldrig bra att håll inne allt inte häller berätta allt men det som får en att le och andra att le, och det som får än att bli jäkligt förbannad och besviken. Sådant måste man våga berätta tycker jag, sen tillkommer ju en massa annat smått och gott. Nu på sistånde så har jag slutat haka upp mig på mister "anonymous" killen som fick mitt hjärta att gå i tusen bitar. Orkar inte längre tänka på det som jag gjort! Vi hade det bra och kul ihop men han kände inte som jag. Men ialafall så ska jag komma till sak, jag har börjat drömma en heldel mestadels om fantastiska killar som har förtrollat mig helt fått mig på fall i drömmarna. Det värsta är ju att man vaknar upp oftast närr det är som best ghhhhhhhhahah. Det som sker är : elly vaknar tittar upp i taket, vänder sig om i sängen och inser att den där hunken inte ligger brevid.. då börjar det hopplösa blundandet och tanken på .. att om jag blundar en stund så kommer han tillbaka. Men nej det funkade inte ska jag vara ärlig funkar det aldrig! I natt var det en gammal crush som jag drömde om det är en sånn förbjuden relation, kommer liksom aldrig ske. Jag tyckte eller tycker om honom men kommer aldrig få honom det bara är så, han är i ett olyckligt förhållande men tar sig inte ifrån utan låter det fortgå. I drömmen så var det så intensivt och föbjudet och känslosamt att jag vaknade och var förbannad ingen ville bara att det skulle vara han och jag gahha det är så att jag längtar efter att sova igen!

RSS 2.0