Besök/Kärlek

Det är mycket man hinner göra under en månad och ändå så går tiden så otroligt fort. En av mina favorit sysselsättningar är att dokumentera de händelser som har hänt. Ni vet för att man inte ska glömma bort dem underbara stunderna man får uppleva i livet.

Som för två helger sedan så var jag och hälsade på mina bästa vänner det är nämligen så att jag har  en del som jag annser vara mina riktigt bra vänner.
Ni vet sånna som man känner att man alltid kommer att ha kontakt med, som man kännt länge typ Anne, Emelie, kalle och Sonja,Jelena. 
Ja tillbaka till sak  för två helger sen var jag och hälsade på Sonja och Kalle saknar verkligen att bo bredvid dem eller brevid så nära så att man bara behöver gå ut genom porten och in i nästa hus! 
 
Kalle och Sonja har tillsammans med Andreas öppnat en kiosk ute i tanum,en otroligt mysig kiosk. Bestämde mig för att jag i min tråkiga varadag skulle göra något kul och åka ut till tanum på långsjö camping, där deras kiosk ligger.
Långsjö camping är ett ställe som är helt underbart, mysigt nära vatten och bryggor familjer.. förstås en massa båtar!

Kalle måste säga att jag är stolt över ditt körande, jag har ju aldrig åkt med dig sedan du fick ditt körkort.
Kalle kom nämligen och hämtade mig därefter fick jag träffa både sonja och Andreas i butiken.
 Måste bara skicka en hälsning till mina som man sa när man var liten "bästisar" ni är underbara och helt enkelt bra vänner!
Vänskap ska man värna och det är vänskapen värd!image7 
image8
Kommsi kommsi kissen ... vissa katter tycker om mig andra inte ..kalles katt tycker om mig fin fina Julia!


image9
Här är dem mina underbara vänner  oh boy  var dem var glada att se mig.

image10
image11
image12
Tack för en trevlig vistelse på långsjö!










Kärlek är inte det en mystisk, tragisk,underbar, spännande ska  man kan råka utför? För min del så har det blivit en underbara sak men det har sina upp och ner gångar!

Jag innser att det bästa sättet att för klara för någon hur mycket man tycker om den är via ord varesig det är i tal eller i skrift så biter det .
Jag som person är en otroligt känslosam person, jag gråter till sorliga filmer, har empati för dem flesta. När jag är arg gråter jag mest , när jag ser små barn skratta så ler jag och blir känslosam (speciellt mulatt barn) som ni förstår så är jag en känslig prick.
Fasen vad det är lätt att glida i  från ämnet, jaj det jag vill säga är nått jag vill säga till en speciell person i mitt liv.
Mats ola Du är mitt  livs stora kärlek och det tog mig tid att inse detta. Den dagen då jag var hos dig för första gången så skapade du ett intryck i mig, du fick mig att känna en känsla som jag aldrig gjort förut. För denna känsla strålade utifrån mig jag märkte det inte ens själv men alla andra såg det!

"vad glad du ser ut idag, du ser kär ut." sa min kompis Åsa när jag pluggade i örebro och hade vart hos dig den helgen. Jag mådde så bra jag har aldrig blivit behandlad som et värde fullt smycke, så  otroligt mysig helg vi hade den helgen.
image13



Jag hade blivit kär jag som för hundrade gången efter en pissig flört  aldrig skulle bli kär i någon, för det gör ju så ont att bli sårad  jag ville aldrig mer utsättas för den smärtan.
Hur kunde detta hända helt okontrollerat, jag var avslappnad och mådde bra det hände inte för mig under den tiden visst omgivningrn och vännerna men det gjorde ont så ofta innuti mig så mycket saknad jag bar alltid på ett leende men många genom skådade det.
 
Men du mats bara förändrade mitt liv gjorde det till något helt otroligt underbart med många möjligheter och glada stunder.

Jag älskar dig idag och imorron och som det känns inom mig så kommer jag att älska dig förevigt du får mig att skratta och gråta älska och undra, men mitt hjärta det kommer alltid att slå lika hårt och fort när dina armar omfammnar mig, du kommer alltid att kunna få ett leende på mina läppar.

Jag älskar dig mats-ola  =* kyssar i mängder

image14

image15


Det finns skillnad på folk och FOLK precis som rea och REA!

239587-4239587-3FOLK


Här har ni lite bilder på folkmassan som stirrade, var tvungen att fota då jag blev så arg!


Ååhh skönt logga ut ur telekön, stänga av datorn och gå mot spårvagnen, för att sedan byta spårvagn för att sen vara nästan hemma. Hemma i vår lägenhet åå hem hem jag vill hem nu är så sjukt trött ...
Men sittandes på min spårvagnshållpalats bestämer jag mig för att inte sitta i min egna värld utan störs av att det ser ut som att folket verkar något disstraherade, nej det är inte av mig! 
 Så jag vänder mig åt det hållet som folket tittar åt och ser att det är nått som har hänt. Spårvagnen 9:an  in mot stan har stannat  folk tittar ner mot marken framför spårvagnen.
Jag tänker, vad fasen är det som hänt hjärttat dunkar nyfiket, med snabba slag. En olycka har skett någon hade blivit påkörd av en spårvagn, just spårvagn nummer nio. chauffören ser förskräckt ut. Hundratals människor står och tittar på människan som ligger på marken.
Nä det är fel att säga tittar för att det är inte det dem gör det känns inte som människorna gör något positivt dem "glor" på den stackars mäninniskan som ligger helt traumatiserad på marken säkerligen i smärta av den krock eller händelse som just skett. Och där står andra människor och "glor"

Jag har en fråga till er människor som var där på plats, varför står ni där och glor när ni inget kan göra? Jag skulle kunna förstå er bätter om ni kunde hjälpa den skadade personen som låg där på marken i smärta. Men ambulansen var redan på väg chaufför hade redan vidtagit återgärderna vilket innebär att alla de människor som stod runt omkring inte kunnat göra ett jotta ! Acceptabelt att dem kan få titta 3min gå förbi och tänka över händelsen och händelseförloppett. Istället för att iaktta den skadade människan.

"FOLK tittar och tittar och tänker ohh nej stackars henne har hon ont... men ojjj 15 min har gått. Oj Oj där ligger hon på körd av en spår vagn gud vad hemskt.Åker hem efter ambulansen kommit så att de inte missat nått , när de kommer hem berättar dem om hela händelsen som om dem själva vart med i själva olyckan!"

"folk tittar tänker och ställer sig frågan vad har hänt? tänker till nått senario titta en snabbis på olyckan samtidigt som man går förbi sätter sig på sin spårvagn hem  och blir arga på alla hundratals människor som stod och glodde, istället för att gå/åka hem och reflektera över händelsen!"

Jag tycker att det är otroligt viktigt att tänka sig till i sådana  lägen, hur skulle ojag själv känna om hudra tusen tals människor stod och iakttog mig då jag precis vart med i en olycka... humm jag personligen skulle inte vilja att en folkmassa stirra på  mig när jag ligger i smärta!





Just ja det var det  där som jag nästan glömde bort att ta upp.
Månaden är juli och som vanligt börjar alla affärer att skylta med den berömda sommar REA:n och jag tänker nu jäklar är det dags att fynda och hitta lite bra bas grejer och snygga klänningar. Jag hinner går ner för gatan på mitt jobb och till höger står det skyltat i hela affärns fönster om REA 30%-70% REA på allt i butiken, "ching ching " dags att gå in och titta, åå snygg klänning  och ett par spets tights mm hot eftersom det är REA så finns det ju inte skyltat
hur mycket  det kostar.
Kommer fram till kassan och kasörskan säger 298, " oohh my good tänker jag var detta rea alltså jag hade kunnat köpa samma plagg på H&M och fått det billigare en hundring hade det nog kostat mig minst !
Så vad gör jag grubblar och tänker "på H&M har dem minnsann rea och så är det verkligen billigt!"

Vill man ha REA köp nu = den ända fördelen är att man hittar sin storlek i den varan man köper
vill man ha rea = vänta tills slutet av juli mitten på augusti där har du fannemig riktig rea  mer plag för lite pengar  skit bra!

Fast drömmen är nog att affärena/butikerna ska sätta priser efter ens plånbok, fatta vad tomt det skulle vara i butikerna dem skulle få allt sålt för vi har ju alla olika stora plånböcker!

japp  japp  jag väljer att vara "folk" och gå på "reor" its tha shit som maxmåns säger ;)

fetstil= bara för att gör min irritation tydligare.


RSS 2.0