Confusion has caught me ... i tride to run but i faild..

Denna vecka har inget stämmt samtidigt som jag om jag bara fick en dag , en enda dag så skulle jag kunna ställa det tillrätta!
I måndags dök jag upp på min danslektion som jag inte skulle vara på jag hade dubbel checkat  men det stämde tydligen inte. För miss Liz tog sig hela vägen från härlanda till Möndal, och för er som inte vet hur långt det är stockholms bor så är det som att åka från Älta till  orminge = inte kul alls!
Kommer dit och så säger min danslärares bror "tiss men jag sa ju att det inte var nått idag , se det på den ljusa sidan du fick lite frisk luft !"
jätte kul var vart det jag skrattade länge när jag pulsade i snön som hade lagt sig över hela götaland... typ väldigt irronisk dag.
Tisdagen
Drog jag mig till dansen för då hade vi det tydligen .. kul var det med en ny dans ny utmmaning men då hade miss Liz glömt säga att "hon har ont i knäna , för att hon förra veckan var så klantig och fastnade i sina skonören och ramlade ner för en trappa!"så när vi väl skulle göra våra ;) snygga brake moves så fick jag jätte jätte ont i mina knän.
Det blev en utmaning att krypa på golvet knä skolarna var mega ömma  men man får kämpa lite för att det ska gå!

Onsdag
Så tog jag och cecilia en tripp till ikea vi var så peppade men hade en dag med oflyt! missade bussen, när vi kommer dit var soffan som Cec tittat på inte säg lik (fasen vad mycket datorer kan justera) så det blev ingen soffa . Jag hade huvudvärk inge kul alls men det bästa av allt var att det blev bra köp iallafall och trevligt roligt sällskap! 

Torsadag
Vart det en irritations dag läkare som är som dem är. Tänk om läkarvården vore en självklarhet, att när man kände sig dålig ellr fått något besvä/skada  tyckte att det är ju självklart att jag går till läkarn nu på engång. Istället för att vänta i flera månader, det är för dyrt och man får vänta i timmar för att få hjälp som är knapphändig
hur kommer detta sig, alltså att vi inte kan få den hjälp som krävs?
Det borde ju vara så att läkarn först frågar en hur
1.yttrar sig problemet
2. När, Var,Hur längesedan
3.har du haft det innan, träffat någonannan läkare?
4.har du gammla journaler?
Därefter dra slutsatsen om vad det skulle tänkas, vara för spännande åkomma och få ut någon medicin för det !
Ett krav tycker man att läkare borde vara trevlig när inget av detta genomförs men men så verkar inte fallet.
Så nu ska jag på en ny tid för samma sak igen och få göra samma typ av test ...put put är jag på det men jag tar mig dit !

Fredag
 Ja nu är det dags att släppalös party BETTY ut!
Party Betty =Tjejen som älskar starka färger ännu mer än mig, dansar hej vilt på dansgolvet hela natten lång som älskar att dricka shots och le en massa .. hon blir även mini paparazzi smyger fram när du minst anar det!
Jag brukar släppa ut henne när jag elisabeth inte orkar leva loppan hela tiden, hon gör det så bra..hhahahah

Ikväll ska vi fira att Patrik en kille på vår avdelning ska sluta, nu låter det ju rätt skumt kanske men vi vill ha nått typ av trevligt avsked, han är ju en trevlig prick och så får man träffa alla andra! Det blir då en Afterwork slash hejdåutgång då vi ska festa gärnet!
Jag och cecilia är iallafall på jätte party humör =D, så vi får hoppas att alla andra är det =)
" dance ..dance got candy in my heels to night baby .."


så efter längtad !

Nu är det torsdag och hur skönt som helst kroppen har kopplat av och känner ett lugn. Ledighet är det som väntar , av god mat kasnek och sena dagar vila för all del!

Har för cirka någon timma sen vart och besökt Alex lya ..ååå den är så himmla fib och mysig helt underbar. Tror nej är helt övertygat över att hon kommer att triva i den!
Det bjöds på en härlig fika med mjukapepparkas muffins med jätte god kräm ovanpå och te  mm så himla gott .
Ett besök med härliga skratt en massa intressanta samtalsämnen, vi försökte även få förståellse över hennes gasugn. Efter många försök så lyckades vi få förståellse och alex kan nu använda den hihi vi hade rätt kul åt detta.


image31
jag och Alex.


Innan dess så införskaffades den söta tv. Jag och mats åkte ut till backaplan och ja köpte den fina söta tv mmm like it a lot.
Så nu bor den i vårt sovrum!
Idag funderade jag lite över det mystiska idealet som tjejer lever efter. Vi disskuterade saken både på jobbet och på vår modetecknings kurs.
Man kan inte fatta att tjejer idag strävar efter att se ut som alla modeler när vi i grund och botten vet att vi alla är olika långa, korta, smala, runda, långa armar korta överkroppar med mera . Det finns ju hur många tusntals miljaders olika kvinnor, tjejer och flickor när ska  det kvinnliga könet fatta detta Vi ska vara nöjda med det vi har älska oss själva och träna och ätarätt för att kroppen ska må bra.
Att svälta sig själv och banta är helt sjukt att vi fortfarande gör!

Jag kan ju själv säga att jag ibland tänker på att inte äta så mycket sött och att vissa byxor inte sitter som dem brukade, men då kom´jag på det och fick det bekräftat vad det är som gör att jag tror att jag gått upp i vikt.
Det som gör att många andra kvinnor, flickor tror, jo att mode värden år efter år byter standard mått och alla olika kläd öretag har olika mått utgår från en modell typ därefter blir det större och mindre storlekar.

Med åren så har man förstått att storlekarnablir mindre. Vi tjejer är olika och kan inte ha samma kläder alla passar inte i allt för att modevärlden ser ut så.
Eller så kan man se det så här att för att man ska kunna visa olika typer av kläder på en catwalk behövs det långa människorför att dem ska synas inför alla som är där. Alla som ska se det nya modet den senaste trenden, nyaste tyget, plagget, frisyren, sminkningen.
Det som modellerena fungerar som är klädhängare åt alla designers, dem ska överlag alltid vara kurvorlösa. Raka linjer för att det ska vara enkelt att bära det plagg som framställs enkelt att ta in, ioch med att det är lättare än att lägga till tyg till höger och vänster. Deras uppgift är att visa kläderna med en viss känsla som designern vill ha!

Så varför vill vi vardagliga människor se ut som dem ? vet jag nu men kan inte förstå det vi är alla olika och unika och det ska man bevara tycker jag det är nått så vackert att det inte går att beskriva med ord. Att du är du och jag är jag, det är speciellt för det finns bara en av dig det vore synd att förlora det som utstrålar dig, genom ett ideal som modeinustrin skapat. Jag skulle vilja ha blandade modeller i olika storlekar längder former för att visa den verklighet vi lever i. Det ska finnas kläder för alla har du rätt kläder sitter det bra på dig rätt mått dina unika mått är det som gäller och gör dig vacker!

Varför har inte modevärlden skapat en scen som göratt  alla kan synas? Jag älskar modevärlden men den har sina bitar!



En vacker låt om flickor!

"beautiful flower - india arie"
en vacker låt

This is a song for every girl who's
Ever been through something she thought she couldn't make it through
I sing these words because
I was that girl too
Wanting something better than this
But who do I turn to

Now we're moving from the darkness into the light
This is the defining moment of our lives

'Cause you're beautiful like a flower
More valuable than a diamond
You are powerful like a fire
You can heal the world with your mind

There is nothing in the world that you cannot do
When you believe in you, who are beautiful
Yeah, you, who are brilliant
Yeah, you, who are powerful
Yeah, you, who are resilient

This is a song for every girl who
Feels like she is not special
'Cause she don't look like a supermodel Coke bottle
The next time the radio tells you to shake your moneymaker
[ Beautiful Flower lyrics found on http://www.completealbumlyrics.com ]
Shake your head and tell them, tell them you're a leader

Now we're moving from the darkness into the light
This is the defining moment of our lives

'Cause you're beautiful like a flower
More valuable than a diamond
You are powerful like a fire
You can heal the world with your mind

There is nothing in the world that you cannot do
When you believe in you, who are beautiful
Yeah, you, who are brilliant
Yeah, you, who are powerful
Yeah, you, who are resilient

Yeah, you, who are beautiful
Yeah, you, who are brilliant
Yeah, you, who are powerful
Yeah, you, who are resilient

Yeah, you, this song is for you
Yeah, you, this song is for you
Yeah, you, this song is for you
Yeah, you, yeah, you
You are brilliant


Vaknar med ett leende på läpparna!

Vissa mornar är bara bättre än andra, jag älskar att vakna på morgonen då solen skiner och jag inte snoozar, har två armar om mig.
Det är en underbara Känsla av varma tankar mm, smilbanden dras och ett svagt pirr av välbehag dras från mina fingertoppar ut till mina tår ....åh vilken underbara morgon!

Så nu en liten återblick på helgen som varit helgen super trevlig.
Jag var typ hemma och segade hela förmiddagen nästan tills Mats får en sille blixt vi åker in till stan och kollar på tv apparater. Visst kan vi göra det, vi vill ha en sovrumms tv. En lite samsung vore inte helt fel den är så himla söt..





sweetyimage30
IIIII like u I want to watch you i want to love u ..
Den vill jag köpa ohh den skulle passa så bra i vårt sovrum!
Därefter vår lilla tees runda så var det dags att göra sig i ordning inför tjejmiddagen.
Cecilia bjöd hem mig och två andra tjejer till hennes nya lya, :) ååå den är så fin!
Måste tacka Cec för god mat och trevligt sällskap .. får inte glömma goda choklad moussén.
En massa prat om det ena och det andra .. om livet, familj, framtiden, hur mysigt som helst.
image34

Jonna, Cec och Josefine
image35

Jag och Jonna

Ja vad har hänt mer eller vad har jag funderat över vädret det är som en standard grej, vaknade i måndags och skrattade av det sjuka vädret ena dagen vår andra dagen vinter helt sjukt skrattretande att vakna till.
Sen igår tog jag mig en metro tidning på spårvagnen, tänkte att dem brukar skriva rätt behagligt när det gäller morgon läsning.
På första sidan står det att "kuddkrig utlyst i sthlm!" hahahhaha alltså jag trodde att detta var någott typ av skämt så jag öppnade sidan och lästa att detta hade inträffat två gånger i stockholm. Så tänkte jag att det måste ju finnas någon speciell anledning till att dem gör detta men nää inte ens någon värdslig orsak utan man bara gör det.
"ungdomarna hade tråkigt en dag, hade inget att göra och bestämde sig för att tillsammans ha kuddkrig på ofentliga platser!" Första tanken som slog mig var herregud vart är världen påväg, har vi det så bra satt vi kan ha kuddkrig på offentliga platser medans allt annat rullar förbi, stackars ungdomar som inte gör nått vettigt, eller snarare inte kan göra nått vettigt.
Sen så kan man ju faktiskt se det som att vi börjar bli lite mer kreativa vi ungdomar om vad man kan göra på sin fritid istället för att snatta,råna, slåss ofredligt, spändera pengar, så kan vi faktiskt helt enkelt släppa allt och bara ha så fasligt kul som man hade när man gick på dagis (förutom när man slog sig förstås av en för hår kudde !) bekymmerslösa barn var vi då. Det är kanske det vi skulle vilja vara?
När jag tänker på det så är det många gånger jag önskar att jag kunde sitta i den där sandlådan, eller bli dragen i pulka med Rita  och Gaylord i knät  och bara skrika och skratta åt mamma som drar pulkan!

Underbara tider "det var bättre  förr" HJÄLP jag håller på att bli gammal ...eller nääää fan långt ifrån!


Konsekvenser är vad sådant ger!

Att ramla i en trappa det är nått man bara ser på film eller hör har hänt någonannan som kände någon som kände någon.
Tänkte dig dem här sketherna man såg på tv där häder det, stunt filmer eller på Americas moste funniest homevideoes. Men klart det kan ju komma nått tillfälle i livet då man har köpt nya skor och ja börjar kunna gå i dem , börjat älska dem och så händer det!

Det stora det som inte får hända jag är påväg hem från jobbet och går ner för trappan och fastnar med klacken på höger fot i skosnöret p vänster fot.
Kan ni se detta farmför er helt sjukt roligt det måste sett ut, men läskigt var det ugg! så nu har jag haft ont sedan i tisdags smärta i hela kroppen fasen så illa det är.
Gick till läkarn idag och han sa attt det var helt okej men jag borde ta verktabletter ... och till min glädje så får jag själv bestämma om jag ska dansa eller inte träna eller inte sssåååskönt!
Jag jobbar väl upp mig sakta men säkert så att jag kan buste a move och visa vad jag går för :P

Sen igår så var kära söta Alex här och vi ägnade oss åt att öva in för högskoleprovet. Oj oj vad man är ringrostig men men vi tar igen oss. Alltid så kul att tträffa denna brud. Ambitös pratglad och oj vad vi skrattar mycket.

Ja man kan ju säga att ví fick oss ett gott skratt efter första test delen på HK provet. Det blev en massa "hahahahah" och en hel del "oj men gud/ hjälp " och lite till men men Övning ger färdighet har jag hört att någon vis en gång sa!

Ja ja får berätta om resten av veckan i helgen det har hänt en del och jag är efter i mitt berättande och mina tankar.
Man hinner få en del åsikter.

Imorrn ska jag besöka Cecilias nya lya ska bli as kul :D


Känslan av rädsla och kärlek

Inom mig så har jag ett mentalt krig, jag älskar min pojkvänn med hela mitt hjärta men kommunikation är A och O i vilket förhållande som helst, om du är vänn med någon, din chef, din familj och ja till och med din POjkvänn.



 

Tårar rinner ner för min kind emmellan åt, då jag känner att jag älskar då jag älskar att jag känner.

Dem känslorna jag fick första dagen jag såg dig.

Jag fylls av värme och kärlek lycka och glädje  det är det du ger mig.

Luften går ur min kropp då du väljer att sitta vid din dator eller tv  och inte pratar med mig. Det är som att ta ett stort andetag och plötsligt kan du inte andas in igen.

Jag sitter där och tittar känner andas!
Vill vara med dig, sitta med hålla om dig, veta allt om dig !

Idag är det vanligare att vi tittar på tv  och sitter vid datorn än att vi pratar med varandrqa hörde jag på nyheterna . Tänk när vi inte hade datorer eller mobiltelefoner  vad gjorde vi då?

Jo gick över och tog en fika eller pratade, pratade mmed varandra mer umgicks oftare.

Tänk vad samhället/företagen/ affärena/ reklamerna skapar behov.


I fredags var allt nästan som vanligt..

Veckan har gått och min bror har åkte, nu låter det som att han åkte idag det var iofs i måndags.
Älskar när mina syskon kommer på besök man skanar dem rätt så ofta.
Ni vet den där känslan man kan få  av trygghet och nostalgi av gammla minnen den smyger sig ofta på när dem är på besök.
Måste säga att det är så läskigt att mina syskon nu är stora helt pöltsligt  är det inte en liten plutt man får lyfta upp, leka kurra gömma med längre eller kittla tills han skrattar ihjäl eller måste hitta nallen åt.
Ja dem var allt söta när dem var små saknar det en jäkla massa.


I fredags var dagen nästan som vanligt :)  jag dansade och det regnade i göteborg,hon hade ringt tidigare på dagen och berätta att hon skulle få gå och titta på en lägenhet.
Det var nära att hon skulle få va utan,  det hade säkert löst sig för henne för hon har så väldigt tur.
Så ringer hon och hon fick den hon vara så himla glad det var så himla kul att se henne så glad:) man blir så lycklig själv så nu ska hon bo här borta ska bli helt underbart.

Grattis Alex!
Nu fortsätter Walander snart ...


RSS 2.0