Vänner

Vad skulle man göra utan vänner? snarare vad skulle jag göra utan vänner ? antagligen bli tokig och uttråkad !
Så därför så försöker jag värna om vänskapen jag har med mina vänner.

Tänk att det finns så många tillfällen  då man sitter och tänker jag måste ringa honom och henne, istället för att det blir nu hinner jag och verkligen vill ringa. Jag tycker det känns skönt att man ibland kan ringa upp en vän när man känner för och prata eller bestämma träff utan attd det ska ligga en massa aggrissioner i luften!
Man bör tänka på dem bra stunder man haft och allt det som gör att man vill ta kontakt och fortsätta att hålla vänskapsbandet!
Så till alla mina vänner jag  ni har alla fått ett rumm med ett namn på i mitt hjärta, älskar er  för att ni är dem ni är.


TANKE
jag har länge funderat över en sak jag har majoriteten tjej kompisar , och några stycken kill kompisar.
Hur kommer detta sig? En naturlig förklaring är väl att jag är tjej och tjejer lättare tyr sig till varandra och samma gäller för killar då.
Alla killar som jag vart kompisar med har vart  as trevliga men sen finns det dem som är trevliga men man inte riktigt kan bli kompis med, eller snarare det känns som att en vänskap är pågång  men rätt som det är så hör dem inte av sig eller säger att det inte ha pengar att lucha men lunchar med någon annan istället UTE :'( !

Detta måste jag säga är jätte trist ibland undrar man om dem tror att jag är ute efter något annat men hallå!!! jag har ju pojkvän, har en tre bröder, en pappa så jag är inte ute efter något annant än en vän som har ett manligt kön och kallar sig och blir kallad för KILLE!
Så om det finns någon kille som kan förklara detta för mig vore jag tacksam , varför går det inte att tjejer är kompisar med killar... eller med mig är jag för femnin? har jag störda tankar? är jag intensiv? kräver jag för mkt uppmärksammhet ?
Jag fattar inte vad det är som gör det hela så svårt .

Jaj ja bara en tanke ...

image18








KLADDKAKAN

image16                         image17

KLADDKAKA                                           CHOKLADKAKA


Sådana hära långa uppehåll känner jag att jag måste låta bli med, så nu är jag här igen!

Nu har man hunnit vila lite och tagit lite uppehåll från saker och ting. elly belly fikon nelly är  tillbaka med nya krafter!
 
Så semestern har vart bra lite omtumlande men annrs bra, dock idag min andra dag på jobbet .. så sitter jag och matar samtal efter samtal ...lite tankar som surrar i mellan...klockan går.
Rätt som det är dimmper det ner ett mail i min inkorg  "Fika kl 14.30".

På Telia då fikade vi ofta jag menar vi hade schema laggd fika pauser och minst engång i veckan slutade någon och då skulle personen som slutade baka och då blev det fika, jäkligt god fika må jag säga!

Så nu får jag en nostalgi tripp, i mailet om "fikan 14.30" står det att det ska bjudas på kladdkaka. Och alla vänner om känner mig vet att jag älskar chocklad och kladdkaka drives me wilde. Så bara tanken av kladdkaka får mina smaklökar att vattnas mm jag tänker på världens godaste kladdka ( finns i studen kokboken skit enkel går ej att misslyckas och går på 30 min.) Denna kladdkaka är kladdig förutom på den tunna ytan  och de tunna kanterna
YUMMMY.


Tiden går och klockan slår 14.30 jag har en tekniker i luren "jag tänker gotta lose him fast  kladdkakan väntar " äntligen nio minuter, över halv skynddar mig med raska steg till köket och där står den. MM Den har kräming choklad på ytan och hallon färska hallon mumms och gädde till.


Jag skär upp en bit kaka på en liten talrick, sätter mig vid bordet och tar mig en tugga.. men till min besvikelse så smakade hallonen lite möggligt och kakan var en chokladKAKA  inte en KLADDKAKA... vilken ripp off jag vart så ledsen men åt kakan ändå.


Det komiska är att jag på min födelsedag bakade en kladdkaka åt alla på jobbet och alla sa " guuud vad god dden var!"
Kladdkakan hade smält krokant choklad ovanpå och och hallon mm mäktigt gott..
och vad gjorde damen på jobbet försökte göra en ripp off men misslyckades.

Ja ja det får bli en kaka till helgen anntar jag tiss
kräftor och kaka...


RSS 2.0