Bakom varje framgångs rik man .. finns en

Denna vecka som man säger här i göteborg, så har man som säkert andra dagar funderat över ordsrpåker bakom varje stark man finns en framgångsrik kvinna.
Det känns som att många glömmer bort att kvinnor ibland får kämpa lite hårdare än män men ändå så finns vi där under hela processen.

Min syster tillexempel hon är en helt fenomenal kvinna som lägger ner så sjukt mycket tid och energi. Hon är mamma åt tre små knoddar (barn) som hon hämtar från dagis, lagar mat, pluggar och ja är den underbara systern hon är!

På många av mina arbetsplatser så har det funnits många kvinnor som jobbar sin bakdel av sig, för att synas höras och få beröm för det dom gjort under deras arbetstid.
Många gånger om man grottar sig i hur det ser ut så finns där en kvinna som får dessa män, högtuppsatta eller oavsett män att synas höjas upp. Utan att få något för det !
Med detta menar jag inte att man ska se ner på männ utan meddela dem som jobbar eller lever kring sådana typper av människor, att inte glömma att berömma oavsett om dem är kvinnor eller männ så får man inte glömma att ge den personen som man tycker gör nått bra  beröm och uppskasttning för att dem är dem är.

Eller för att du är du eller hon är hon och han är han  och förgyller tillvaron med dens kunskap glädje eller hjälpsammhet!

RSS 2.0