Vilken dag ...

Ja så ver det söndag, dem mennlösa dagen inte mycket som händer. Man kan liksom aldrig förstå denna tröttsamma och sega dag man går i dvala! Dock var sonja i stan ett tag så det blev roligare än vad söndagar brukara vara, hon hade med sig byffé, linnea och harry dem får en verkligen att skratta må bra piggas upp med deras härliga humor och glädje.
Sen blev det mocho städning jag har städat det där stället som alla människor... man kan ju säga alla vanliga människor som städar våra hus och lägenheter själva glömmer bort.

När du sakta men säkert börjar känna en mystisk unken ellr ja äcklick doft av badrum, då är det dags att ta fram allla rengöringsmedel och börja tänka till.Vilket ställe har jag inte vart på under ett års tid? humm jag började funder och kom på artt det stället man glömmer är:
1. under toaletten
2.bakom toaletten
3. avloppsbrunne( du vet området där vattnet rinner ner när du duschar!)
4. väggarna i badrummer
5.golvet

Allt detta kan man säga att det glömms bort sånt som man ibland små kickar på när man sitter på toaletten på olika ställen, eller hos olika bekanter. Vem tycker att det är roligt att gå på toa? så nått måste man göra på sina besök  lite av en inspektion fast jag inte kan göra nått åt det.

Så idag tog jag mig en vända i mitt eget badrum och ja ..hum efter att det är skrubbat ,sköljts ajaxat så både doftar det och ser det mycket fräshare ut :).
Det kändes som ett workout pass... helt slut vart jag, det var riktigt jobbigt.
Men tänk hur många bakterier och kryp baciller rester av ja ni vet exakt skit när man spolar med öppet toalock.
Vi har ju ändå skaer som vi använder både utanpå kropper och inuti ... tänkt vad mycket bakterier det finns?
Så ja jag kommer nog att försöka göra en sådan här städning en gång i månaden.

För övrigt har min vecka vart händelserikö. Jobbet går helt okej jag dar lärdom av varje dag och kollegorna är stört sköna ! Jag har vart på liseberg, festat loss på en klubb som jag inte vart på innan studentmottsgning(förra helgen) utgång med
jobbet , produktionsträff (veckan innan det )Vart på secondhandaffär, grillat..(nu i helgen ). Det har vart evn händelserik vecka och nästa kommer bli detsamma. Här kommer lite pics  nu ska jag nanna!
.





RSS 2.0