Vad var det jag kände ominte....

Nu har dagar gått och ennu en paus från bloggandet har inträffar, efter alla mina sysselsättningar så har jag hunnit sitta typ inte så  mycket  vid datorn.
Vilket iofs är rätt skönt, eller man kanske ska säga att jag suttit vid datorn men typ bara jobbat istället för att blogga/msn/facebooka helt otroligt vissa dagar tror man inte att man kan varar utan det.

Ja ja men nu är jag här igen och man kan ju lungt säga att det hinner hända en jäkla massa helt sjukt mkt på en och samma gång.

Jag ska testa nåt nytt denna gång att fatta mig kort..... heheheh
Dem senaste veckorna har jag bara haft det bra och det har blivit bättre. Jag har ängnat mig åt att söka jobb gått på intyerjuv fått jobb träffat folk. Träffat nytt folk vänner och i helgen blev det , att träffa delar av familjen. Fixa håret köpa linser dansa en massa och gå designkurs. Ja man kan säga att det går fort jäkligt fort.

Från att må skit kasst många gånger långt från familj, nära vänner. Till att ha en heldel vänner och bekanta.

Ibland kan det vara så sjukt den där känslan, varm pirrig, glad, härlig. Som att äta den där goa italienska krämiga.. den glassen som ser ut som kaksmet ..mm det är mjut och behagligt..
Så känns det när mycket är bra bara bra helt enkelt.

Så vad var det jag kände om inte välbehag glädje och lycka kring allt som hänt mig!
Mycket har en mening tror jag :)

RSS 2.0