Tjejer

Oj Oj vad lever vi i för värld... ska man säga att man har gått och funderat på detta dagarna i ända!
Det är ju så att jag har tänk på detta ett tag nu, varför vill vi ha det vi inte har?

Har du någondin tänkt på varför vi är som vi är! speciellt vi tjejer.
oooboy vi kan vara så extremt omständiga! Det börjara redan när man är liten då man vill "åååhh vilken fin klänning du har, sån vill jag också ha" nä nu när jag tänker på det , så började det redan i sandlådan!

Elly 4år sitter i sandlådan ser Moa 4 år i samma sandlåda ..
- bank,bank på hinken ...
- åå vilken fin spade du har! Moa tittar och säger.
-mm och den är min! elly svarar
- ååhh en sådan spade vill jag också ha...
Ja och från den dagen var det klippt för mig när jag var liten. ååh jag skulle alltid ha det min bästis hade. Annars var det ju jätte orättvist!! och alla hade ju en såndär drak ring i tvåan, ja då ville ju jag också ha det.
Alla tjejer minns ju sin första barbie och ja det måste , ha börjat när någon tjej tog med sig den till dagis och vips så ville alla ha det och tamagotchin får vi inte glömma som alla hade överallt! det var så att man kunde höra pipande/bajsande/ födelsedags firande tamagotchis överallt!!
 Tro det eller ej det ville elly också.

Nu efter 19år ja så vad gör jag fast jag inte vill erkänna det..
jag ska visa bilder på detta sjuka beteende som jag har förstått att jag inte är ensam om...
Som många tjejer

Så nu när man har blivit stor ...*harkl* vuxen så ja då vill man ju tro att det inte har förändrats.
-Mats säger nu ska jag köpa en ny mobil.
-elly svarar, jag vill humm jag vill också ha en ny telefon..
- alla går på stan med nya kappor, hum elly tänker jag kanske ska köpa mig en kappa nu när det har gott och blivit kallt och jag inte kan ha min kavaj längre!
Så varen kappa införskaffad. Gud nått jag skäms över så himla starkt, inna det här modet med hög midja blev riktigt poppulärt så sa elly!
- guud vad konastigt det ser ut, och det här tant modet med runda skor och basker såå 50-60 tal. Nä kommer inte gå hem hos mig .

Japp och gissa vad jag har hemma jag har nog två tre stycken av dessa ateraljer! hopplöst
Ibland ser man nått som någon annan har och säger "ååh vad snyggt en sånn vill jag också ha!" Går ut till någon butik och letar rätt på samma sak men inte i samma färg för uppenbart!

Så nu till mitt största  problem.
Det finns nog många som känner igen sig i detta.
hon har långa naglar det vill jag också ha, hon har kurvor det vill jag också ha, hon är smal det vill jag också va . Hon har blå/grå/gröna ögon det vill jag också ha.

dum dum dumm dumm.......
Hon har rakt hår = elly rak permarnetar sitt hår
ååh vad snyggt lockigt hår hon har = elly lockar sitt hår eller låter det locka sig självt  när det är blött
åå vad snyggt och kul att ha mycket hår att jobba med som hon har = elly skaffar då löshår, och oj det slutar inte med en frisyr untan har funnits där ända sedan barns ben!

Ja och som ett smakprov av detta ska jag visa lite ´bilder om ni inte har sett detta beteende förut!
image19
aja aj !!
långa flätor ...image20
image21
ahha och nu ..
image22
image23och en till ...
image24



helt sjukt iam hooked!


Herregud vilken dag!

Igår var en av dem läskigaste och konstigaste dagarna i mitt liv, oj vad stort det låter men det var det!
Dagen var väldigt seg och mörk vaknade i mörker regn och rusk höstigt ruggit väder.
Ja det är bara att börja sitt lilla ekorr hjul igen efter resan, väckarklockan ringer och det är bara att gå upp, göra sig i ordning och till spårvagnen och till sitt härliga skrivbord och hedset :S.

Det har hunnit gå två timmar och plötsligt känner jag ett dunkande, svidande ljud i huvudet ( om man nu kan känna det men det hördes) betyngande var det, strax därefter jag hade börjat känna denna huvudvärk så började några arbetare någonstans i närheten av vår byggnad att borra i en vägge eller nått! och jag kan säga att det är inte ett sådant där "grannen börjar borra mitt i natten ljud" utan det var ett kraftigt borrande som om det var 15 borr maskiner i en som borrade.
Allt kändes tungt och jobbigt men det var inte långt kvar till lunch. På min lunch gick jag iväg på en snabb shopping tur jag behövde nya skor ( jaa jag vet nu tänker alla som känner mig men du har ju typ tusen skor, i know i know men skor som jag kan ha hela tiden behöver jag faktiskt !) och jag har nämligen fattat tycke för reeboks klassiska modell.
Just nu så har dem olika designers som gör en egen sko så det kommer en ny snygg modell varje månad.
Jjaja nu ska jag komma till sak, så jag betalade i kassan och rätt som det ser jag en ambulans som åker snabbare än vad den borde, då menar jag mkt snabbare än vad den borde göra på en utryckning och rätt som det är slirar ambulansen in i en annan bil ojvilken chock jag fick och hela göteborg wow.
Man kan ju säga att göteborg stod stilla ett tag! Super skum dag...


RSS 2.0