thank good its friday!

Nu är fredagen här förkylningen så gott som borta ur mitt system och jag sitter här och väntar på att det ska ringa i telefonen på jobbet ...
Sitter här och diskuterar med damerna om det här med barn .. hahaha det var rätt kul faktiskt under tiden , jag har vart borta så hade dem fått för sig att  jag var gravid. Gud jag höll på att dö "gravid hahahaha näää du de vara bara en släng av förkylning!" Man får väl verkligen hoppas att  det är så jag inte gåt och blivit gravid men nää NÄÄÄ  jag är verkligen inte alls redo för någon mullat unge ännu (i framtiden absolut  men inte nu)!

När vi då pratade så hade vi tittat lite på expressen JLO hade ju skaffat sina Jlomarc:isar  hennes små tvillningar är nu födda och ja dem kommer att leva ett älskvärt, galmmoröst, kändisbarnaliv om de ordet finns vet jag inte men det kommer dem.
Till saken, ja på den här sidan hittade jag en bild på kvinnorna efter barnafödandet. Hur många unga tror du inte avskräcks av att föda barn när man ser dem, jag vet inte hur bra mina förutsättningar är men hjälp inte nog med att det ska göra on utan bristningar av huden och uttöjt ska det vara också hemskt hemskt jag vill inte gärna se ut så men vill jag ha barn så är det väl så det kan se ut.

Jag började tänka till lite om hur folk ser ut i min famillj eller snarare hur kvinnorna sett ut efter graviditeten. Ja syrran min på mammas sida hon ser väldigt fit ut men hon har nog fått kämpa lite så jag tänker att det är som henna jag kommer att se ut, för det är mest likt mamma  korta kurvig då menar jag inte lite utan allt sitter där det ska the botyyaaa, the boobies and the .. hipps and lår ! Tack mamma för att jag fick din kurvighet
den är inte alltid uppskattad men den är mer uppskattad än inte. En del kläder sitter rätt bra tack vare dig jag menar tänk om jag hade fått pappas längd nää njjjaa  hade vart okej men platt som pappa nej tack tisssshihihi .
Nej jag är glad över att jag ser ut som jag gör det är bara det att ibland glömmer man det där bra det där fina som man ärvt dem där specifika dragen , som säger att jag är jag men att jag kommer från en man och en kvinna som är unika och vackar  älskar er trots allt!

Så jag hoppas att när jag får barn så klarar jag mig undan dem där strechmarks:en.

I kväll kommer brosan på visit ska bli kalas skoj helt underbart att se min lille bror igen han är bäst underbar, först ska jag tas tillbaka till mina röter och dansa Africa på twistedfeetsDA
!

Så var det onsdag

Dagarna rinner som vatten så det är bara att hänga med i floden för fort går det !
Idag har det inte hänt så jätte mycket förutom att det går typ en tusen tankar varje dag i mitt huvud.
Jag har ännu en dag vart tvungen att vara hemme för mitt illamående nu mera.. man kan ju säga attt min dag har vart måttligt rolig suttit och trott att jag ska göra det jag hatar mest att spy.
 Som tur var så inträffade aldrig detta, untan jag låg i soffan och gluttade på em hel  del program sånt där ni vet som man aldrig erkänner att man sett fast alla sett det Ophra hahahhahah!
finns det säker många som tänker det skulle jag aldrig se men jag vet nog att du också tittat någon gång.
 Idag handlade det om ekonomi och jag måste få säga innan ni tror att jag älskar detta program för det gör jag inte det blir klyshigt roligt att se dessa amerikanska medelålders kvinnor tro på allt ophra och hennes gäster säger!

Ibland kan jag hålla med om att det är bra innehåll men jag menar varenda kvinna ohar och aaahr .. näää
Dagens avsnitt då ra handlade om ekonomi och varenda kvinna i salen hade kredit skulder och ophra hade en kvinlig ekonomi expert som då skulle frälsa dem.
Shit alltså dem hade alla samma fråga och kvinnan gav tusen svar som alla handlade om hur dem skulle bli som henne och att dem skulle kännasig  frälsta , 40% av kvinnorna i publiken fick svar på deras frågor men resten fick någon mystisk ekonomisk predikan, om det ändå vara möjligt ... du tro mig på Ophra är allt möjligt!
 
citat från Oprah " hear is a the book that she wrote about economics  and guess what YOUR ALL GETING A COPY .." med följd och gensvar av alla kvinnor i publiken skrik till max.

god natt gott folk 


Sjuk och solen skiner

Happ nu var det redan tisdag och andra dagen på min förkylning.
Ni vet hur det känns när kroppen väl känner " nu måste du vila jag orkar inte mer , har inte fått vila på länge fattar du inte attt hostansom kommer ibland är en protest. Att du tappar rösten på morgonen och är tjock i halsen det är jag som försöker ge ett sista skrik och få dig att fatta att jag din kropp vill VILA!!"

I måndags så satt jag vid mitt skivbord på morgonen och jag satt där som vanligt assisterande i telefon. Plötsligt känner jag hur nått  får mig att frysa så jag virar in mig i min tjocktröja, därefter så  blev det jätte varmt så jag tog av mig tjocktröjan.. därefter blev jag kall igen .  Jag trodde att det var ventilationen igen men frågade min kollega och han frös inte så jag förstod att det bara var jag , efter cirka en månad kom jag på att jag faktiskt borde lyssna till min kropp för att vila.

Nu ligger jag här tittar ut genom fönstret och ser att solen skinner underbart men jag är sjuk och måste ligga och sova hålla mig varm , stoppa i mig en massa vitaminer kör hemma kurer med soppa, te med färska citrus frukter,juice.

Nått som många tänker på är att det är skönt att vara hemma men jag vette fan asså första dagen var det rätt skönt förutom att jag hade frossa hela dagen . Kallt varmt kallt varmt kallt varmt ugg summan av det hela är att jag tycker att det är rätt så okej att vara sjuk i 4h inte mer.
Att konstant känna sig svag trött och ligga labilt i soffan och hoppas på att det ska hända nått kul på tv eller hitta på nått kul att gör . Men det måste funka sängliggandes :( usch!
Jag missar till och med min träning och design kursen !
image29
Man skulle kunna säga att det ser ut så här ute men utan grönt gräs och blad på träden .
Härligt på något sett det börjar bli vår!


vECKan REdan slut

Jag kan knappt fatta det att även denna arbetsvecka är slut ännu en gång.
Denna vecka har haft både dåliga nyheter men kompenserat med många skratt .

först var det måndagen som alltid började segt och tröttsammt, ja vad fasen gjorde jag då inte mycket, eller ja jag sydde en massa på min jack som jag skapat på egenhand.

Tisdagen ja då fick vi i min arbetsgrupp veta att vi bara kommer kunna jobba kvar till augusti sen tar Telianerna över. Så jäkla typiskt att stora förtag fungerar på det settet som dem gör, ju större desstå  krångligare.
Man får väl se det som en otroligt bra efrarenhet och tacka för den chans man fått!

Onsdag ja då började det ju närma sig alla hjärtans dag så sista dagen för mig att hålla min lilla hemliga överraskning för mats.
Min mats han är så himlasöt när han är nyfiken helt sjukt söt, som ett litet barn som vill veta vad han får i julklapp innan jul .. kan inte vänta måste veta nu en ledtråd. Men inget kom ur min mun " my lips are seald!"

Sen kom dagen D och allahjärtans dag var kommen, det började med en rolig dag på jobbet då en tekniker ville att jag skulle ta redat på vem det var som hade ett visst telefonnummer. Den som ägde detta nummer var en Spaceman , jag skrattade lite nervöst och sa"han heter väl int detta, är det här ett skämt?" var på teknikern svar "den nya kunden sa at utflyttarn hette nått med rymden!" ..då  dog jag hahahahha jag skratta i timmar.
Spaceman vem döper sitt barn till spaceman det kan man fråga sig, han kan inte ha haft det lätt i skolan!
Efter mitt skratt anfall var det bara att kämpa med att hålla ut mats undrade till och med via mail.

Så var klockan redan 17:50 och jag mötte upp min norrlands pöjk på centralsstation , där efter off to  the .........massage oj vad chockad han var, han hade inte en aning om att det var det vi skulle göra .
Kvällen vart lyckad med massage, lax inrulladi bacom , ädelost fyllda champinjoner och chocklad doppade jordgubbar och sist men inte minst som första gången vi sågs en titt på superhjältarna.
image26
Här är vi lite möra och trötta efter en skön massage.

Men precis som förstagången såg vi inte klart filmen .. dennagång somnade vi :S
läskigt vad jobbet kan göra.

Så var det fredag och nu sitter jag här och halvsover framför datorn och amricanpie the wedding .. och mats diskar kikar på honom lite då och då .. han är så himla fin, "älskar dig mats!"

nu är det dags att lämna bloggen för idag,
på schemat i kväll:
1. kolla tv
2. mysa med mats
3.vila ut inför imorns morgon träning

Sportlovs veckan är över från dans och design kursen, veckan har vart kylig med mycket sol och ljusare dagar inklusive en heldel kärlek.
Tack för i kväll och på återseende!
image28


Suck puff suck

Vad ska man säga..

Nytt år och jag har inte skrivit nått på länge här  inne, trist tycker jag varje gång ,, när det händer så mycket runt omkring!



Jag har kommit till insikt vad jag vill görA i framtiden, jag vill hålla på med design.

en hobby som jag har haft länge sy och rita upp kläder. ända sedan ´jag såg min mamma sy och gå på sy kurs så har jag velat sy och konstruera kläder så de är vad jag ska göra, helt underbart att kunna pyssla med nått man tycker är kul!

En liten insikt  bara...

Nu har ju januari redan hunnit passera förbi och ja mycket hunnit hända !
Jag dansar inte lika mycket denna termin som innan, det är så himla trist att jag nästan dör men till nästa termin kanske det funkar lite bättre vem vet, bara tiden kan avgöra det  hela. Så nu dansar jag på en ny dansstudio  och det är faktiskt kul, men jag saknar verkligen min dancehall lärarina Azadeh!

Hon är en sån underbart inspererande och positiv människa ärlig, rakpå sak. Till nästa termin återvänder jag det kan jag lova, nu dansar jag Africa och NYC new style på Twisted feets dance academie.
New stylen funkar as bra .. man är lite ringrostig efter julen men det kommer igen ganska fort :) .
African är kul men tycker att  hon har svårt att förklara, jag tycker hon verkar kunna stegen själv och vet hur hon vill att det ska se ut men det kommer inte längre!  Vilket gör att jag saknar Azadehs klasser ännu mer jag ser denna termin som en känna efter om jag vill fortsätta.

Eftersom det är en hel del som har hänt så har jag en hel del att berätta!

Jag har till min lycka kommit in på en förberedabde design kurs på Folkuniversitetet, det är så himmla kul och jag få en massa nya iderer på vad jag ska sy och designa från skratch!
ooooieee har idér varje dag nu så himmla kul.
Inte nog med det så ska jag nu i helgen få hjälpa till på en modevisning ska bli hur kul som helst.


Finnas till ,se kläderna innan de går ut på catwalken.. ska bli så spännande!

jaj ja nu är mitt huvud matt  och jag ska snart gå hem.. ut i solen  i göteborg, det är inte ofta det händer kan man säga.

Ha det gött


RSS 2.0