Enfin c'est samedi


Jisse det är månadens ord ;)!
Idag är en såndär bra start p¨å helgen jag är glad, och har fått utlopp för mina enorfiner .
Nu är det enda som saknas en släng av god brunch.

Idag när jag vaknade på morgonen så sken solen och solen är något jag dyrkar så ja då tänkte jag att denna dag kan inte bli annat en bra!
Köpte en semla=bra, ska fota mina kläder jag sytt=bra , träffa alex=bra ...
Tjing!

loj loj ....

ligger i soffan och känner mig loj..jag har vart exremt hurtig idag och tränat kroppen mår bra men hjärtat mår sisådär elller snarare känslomässigt  är det upp och ner .
Man har ju sådana här dagar när saker och ting bara känns först skit bra sen extremt nera eller ja asså en humörsvägning kan man väll kalla det så nu idag orkar jag inte göra ett piss eller snarare i kväll ugg.

Men eftersom jag är jag kommer imorrn vara bättre!

Nytt år intressanta människor och jag!

Hade en hej dundrandes fest med mina härliga vänner och min vänns vänner. Det var både dans sång och god mat! Jag och rosie hade gjort iordning maten åt alla gäster, med hjälp av några gäster :)! Vid tolvslaget var det nedräkning och skumppa sen åts det av effterätt och folk dansae lyssnade och njöt! Sen började min trötthet smyga sig fram och ja sömnen ville ta över hela mig och ja när klockan slog 03:30 då hade dem sista gästerna gått. Så det var då dags för mig och brosan som var på besök att sova in det ny året. Idag ska det tas tag i en jäkla massa! HAPPY NEW YEAR!!!

RSS 2.0